Liebig Délisoup’

Balletjes met verse kruiden en puree

bereid met Liebig Julienne tomaat balletjes

met julienne tomaat groenten soep - balletjes met verse kruiden en puree

Meer info over de gebruikte soep?

Ingredienten voor 4 personen

1L Liebig Julienne tomaat groenten
800g gemengd gekruid gehakt
8 eetl gehakte basilicum, peterselie en bieslook
1kg aardappelen
2 eieren
2dl melk
olijfolie
peper, zout en nootmuskaat

  • Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en spoel ze goed af.
  • Kook ze super gaar in gezouten water, giet af en stoemp ze fijn samen met de eieren en de melk.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng het gehakt met de verse kruiden en maak er gelijke balletjes van.
  • Kleur ze aan in olijfolie en blus met de soep.
  • Laat 5 minuten zachtjes pruttelen.

toon alle recepten