Liebig Délisoup’

Canneloni met ricotta en spinazie

bereid met Liebig Tomatensuprême

met tomaten groenten soep > canneloni met ricotta en spinazie

Meer info over de gebruikte soep?

Ingredienten voor 4 personen

1L Liebig Tomatensuprême
20 buisjes canneloni
500g ricotta
500g jonge spinazie
1 bakje kerstomaten
1 teentje look
1 ajuin
1 eetl oregano
1dl rode wijn
olijfolie
peper en zout

  • Snipper de look en ajuin fijn en stoof aan.
  • Voeg de in 2 gesneden tomaatjes en oregano toe en laat even meestoven
  • Blus met de wijn en de tomatensoep en laat 5 minuten zachtjes koken, breng opsmaak met peper en zout.
  • Meng de spinazie met de ricotta en kruid met peper en zout.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en spuit er de buisjes mee vol.
  • Plaats de buisjes in een ovenschaal en overgiet met de saus.
  • Plaats ongeveer 15 minuten in de oven op 180°C.

toon alle recepten