Liebig Délisoup’

Mousse van tomaat en paprika

bereid met Liebig Tomaat paprika

met tomaten met paprika soep > mousse van tomaat en paprika

Meer info over de gebruikte soep?

Ingredienten voor 4 personen

3dl Liebig Tomaat paprika
2dl room
5 gelatine blaadjes
1/4 komkommer
1 tomaat
2 plakjes Ganda-ham

  • Week de gelatine blaadjes in koud water.
  • Klop de room half op en meng met de rest van de soep.
  • Pers de geweekte gelatine blaadjes uit en smelt in een pannetje op een zacht vuurtje en meng met de soep en de room.
  • Verdeel over glaasjes en laat min 2 uur opstijven in de koelkast.
  • Verwijder de zaadjes van de komkommer en tomaat en snij in zeer fijne blokjes.
  • Droog de plakjes gandaham 2 min in de magnetron.
  • Werk de glaasjes af met de tomaat, komkommer blokjes en de gedroogde Ganda-ham.

toon alle recepten