Liebig Délisoup’

Ovenschotel met erwten en zalm

bereid met Liebig Erwt spekblokjes

met erwten met spekblokjes soep > ovenschotel met erwten en zalm

Meer info over de gebruikte soep?

Ingredienten voor 4 personen

1L Liebig Erwt spekblokjes
500g zalm
200g erwten (diepvries)
1kg aardappelen
2 eieren
2dl melk
paneermeel
peper en zout

  • Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en spoel ze goed af.
  • Kook ze super gaar in gezouten water, giet af en stoemp ze fijn samen met de eieren en de melk.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Snij de zalm in gelijke blokjes, kruid met peper en zout en verdeel in een ovenschotel.
  • Strooi er de erwten over en giet er de soep op tot alles net onder staat.
  • Smeer nu voorzichtig de puree over het geheel tot alles bedekt is.
  • Bestrooi met wat paneermeel gevolgd door enkele druppels olijfolie.
  • Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C ongeveer 20 à 30 minuten.

toon alle recepten