Liebig Délisoup’

Vispannetje met shiitake en bisque

bereid met Liebig Kreeft

met bisque homard soep > vispannetje met shitake en bisque

Meer info over de gebruikte soep?

Ingredienten voor 4 personen

1L Liebig Kreeft
4 sint jacobs vruchten
4 grote scampi
200g zalm
150g grijze garnalen
50g boter
500g aardappelen
1 ei
2dl melk
1/2 teentje look
400g shiitakes
blad peterselie
1dl witte wijn
olijfolie
peper en zout
nootmuskaat

  • Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en spoel goed af.
  • Kook ze super gaar in gezouten water.
  • Giet de aardappelen af en stoemp fijn samen met de eieren de melk, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • Snij en zalm in gelijke stukken, kruid met peper en zout en stoom samen met de scampi en sint jacobs vruchten gaar op 100°C.
  • Snipper de look fijn en snij de shiitake in blokjes.
  • stoof aan in olijfolie en blus met de wijn en de soep.
  • Breng aan de kook en meng er wat gehakte peterselie onder.

toon alle recepten