↑ top
Kinderen lopend in de regen

Met een hart voor onze planeet.

Liebig maakt soep die goed is voor jou én voor het milieu. We doen er alles aan om lekker gezonde soepen te maken. En dan is het niet meer dan normaal dat we ook rekening houden met de natuur. We blijven ons inzetten om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Echt voedzaam eten
ligt ons nauw aan het hart.

Liebig logo BIO

Daarom zetten we óók in op biologische producten. Proef maar eens van onze heerlijke gecertificeerde bio-soepen. Met allemaal groenten die biologisch geteeld zijn. Mmm…!

Liebig label zonder kleurstoffen, bewaarmiddelen en smaakversterkers

Al onze recepten zijn gegarandeerd zonder kleurstoffen, bewaarmiddelen en smaakversterkers.

Liebig label 100% natuurlijk

De soepen in onze meeneemcups zijn bereid met 100% natuurlijke ingrediënten. Groenten, water en andere goodies die niet industrieel bewerkt zijn. That’s it.

Grote stappen,
kleine ecologische voetafdruk.

De voorbije 10 jaar is de impact van onze productie op het milieu sterk verminderd. We stoten 16% minder CO2 uit, we verbruiken 47% (!) minder water en 12% minder stroom. En daar zijn we best trots op.

Recylce & FSC iconen

Goed verpakt. Minder impact.

Onze brikverpakkingen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd karton uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien zijn ze 100% recycleerbaar, zowel het brik als het karton! Van 5 gerecycleerde brikken van 1 liter kan je 1 doos papieren zakdoekjes maken.

Ook onze meeneemcups zijn recycleerbaar en herbruikbaar (als pennenhouder, spaarpot, schattendoos, …).